Sfeerimpressie​

Jeugd

kickboksen voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op een speelse manier wordt de juiste techniek aangeleerd. Plezier staat namelijk bij ons op nummer 1. Kickboksen voor de jeugd is een combinatie van sport en spel waarbij sociale vaardigheden worden ontwikkeld. De kinderen kunnen in een intensief uurtje trainen al hun energie kwijt.

Recreatief

Kickboks trainingen voor recreanten en Kickboksers met beetje ervaring.  Deze trainingen zijn een combinatie van techniektrainingen en korte sparringsessies. Voor jou eigen veiligheid is het dragen van een bitje is verplicht. Alle benodigde materialen zijn bij Soldiergym te verkrijgen.

Wedstrijdgroep

Deelnemen aan de kickboks trainingen voor de wedstrijdgroep is uitsluitend op uitnodiging van de trainers. Jouw veiligheid is voor ons zeer belangrijk. In overleg met de hoofdtrainer wedstrijden wordt bepaald of jij kan deelnemen aan de wedstrijdtrainingen. Heb je de ambitie om deel te nemen aan kickbokswedstrijden, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Sporten in Vlaardingen

Wil jij sporten in Vlaardingen? Kom dan langs bij Soldiergym Vlaardingen. Voor meer info zie onze Soldiergym Vlaardingen pagina.

Sluit Menu